Nemen hejsan!

Har inte gjort nått speciellt förutom ..... Och fixat min tand... Haha gillar inte att berätta det för då frågar bara alla om de får se och då känns det lite pinsamt... Aja e i alla fall hemma och gör inget, men det kan ju vara skönt att bara få tänka lite för sig själv och juste Magnus (min låtsas pappa) fyller år idag så fick gå upp tidigt.... Nej men grattis till honom! hoppas ni har det bra!! //Tea

Känner att jag blir sämre och sämre på att blogga...

//Tea

Utbytes bild

FaceTime med matteproffset !

Rubriken talar. HAHAHAH Felicia la av en rakabajsare just.
Normala människor vi är //Maria:

Today

Hejsan!
Idag har ja haft det bäst!!! Var i skolan såklart och det var fakstigt kul! Haha inte lektionerna rå men rasterna och så! Efter skolan åkte ja hem till Maria me Tea, vi dansa titta på gamla video klipp och sånt! Va kul att se hur man var då!
Sen vid typ 15-15.30 tiden åkte vi till tibble och träffa Philip, Simon, Fredrik, Calle, Isak och Oskar! Det var verkligen skit kul!! Haha skratta sjukt mkt asså!
Just nu slår ja in paket till min brosa Jacob som fyller år imorgon!
Puss!

Hehej!

Sitter utanför datasalen med Ludde, Kevin,Alva, Anna f & j och Paulina, trevligt!

Haha kommer ni ihåg?

//Tea

Wermland forever

Bästa serien på länge, så ska se på den nu! Tipsar starkt!

Helt slut

Är helt slut just nu! Jag var i Täby centrum med de andra tjejerna idag. Jag åt typ skit mycket på donken och sen köpte jag och Tea även en smoothie. Jag köpte också ett par mjukis shorts på hollister och en "one piece" (stavning?) från stadium. Ganska nöjd men är jättetrött nu så ska sova, vi hörs imorgon!

Konstigt

Sålde min gamla mobil idag (Xperia x10 mini pro). Innan jag gjorde det så var jag tvungen att rensa alla gamla sms och bilder.
Det var ganska kul, fast kändes ändå jättekonstigt. Bilderna och sms:en var ju liksom mitt liv för ett år sen och nu raderar jag bara allt. Det roligaste av allt var att rensa alla låtar fast det var så enormt många så tog inte bort någon men killen som fick den ska vara glad för det var riktigt bra musik på den! Alla låtar hade ett minne så innan dem kom och hämtade mobilen så lyssnade jag på jättegamla låtar med ett leende på läpparna. Alla sånger man drogade i femman med människor som jag aldrig ens träffar idag... Ganska synd!

Snart kommer ny design, och denna gång så kommer det faktiskt hända!

Haha vi har sagt det många gånger men nu så kmr den! Yeay! Det spelar nog ingen roll om jag skriver vilka som gjort den nu (bloggar från mobilen tror inte det går att länka då) så istället vi länkar dem sen! ;D
Tack till er tjejer och hoppas ni bloggläsare gillar designen! <3 //Tea
Osminkad chey!

 

Barnvakt! ;)

Trött!!!!

E såå trött efter denna dag men den e ju ännu inte slut! Vi hade såå kul igår och vaknade kl13.00 idag och fick skynda mig lite iväg till Viktors (min lille bror) kalas och på väg dit fick jag o Maria gå i slasket!! Inte kul asso, fick nästan panik när det kom en buss och man såg hur vattnet stänkte upp typ 1m så jag och Maria hoppade in mot ängen och blev blöta av det oxå! +att det e ju vattenpölar under snön så våra skor blev dyngsura (låga converse) och det snöade oxå o jag hade bara jeans jacka!!! Ni bryr er säkert inte men har i alla fall haft kul och ska nog försöks komma iväg till Ica och hyra film och kanske köpa glass såklart!! ;) hoppas i alla fall nån orkade läsa klart detta inlägg!

INGEN RUBRIK

Oj, glömde säga va ja skulle göra igår kväll! Men ja kan berätta nu va ja gjorde! Igår efter bion fixa ja lite i mitt rum så det var rent och sånt sen kom Feffe Lollo Maria och Tea hem till mig och då så öppna ja presentera ja fick av dem! Tack så jätte mkt tjejer! Det var verkligen jätte fina saker! Blev jätte glad! Sen sjöng vi och var hel galna haha! Sen åt vi mat och seriöst vi åt typ i 3-4 timmar haha! Men det var kul för vi sa en massa roliga saker! Sen såg vi på film och sen prata vi om roliga saker, testade göra lite "lekar" så vi somna sjukt sent asså kan säga att det var senare än 5 haha! Men har iallafall haft värdens bästa födelsedag me mina underbara tjejer! Har inte skrattat så mkt som ja gjorde igår på evigheter! Skratta så mkt så ja fick ont i magen! Haha!
Älskar er tjejer! Tack för kvällen/natten/morgonen! Det här måste göras om nån gång!
Av tjejerna fick jag en bh, två saker från the body shop, en tröja från hollister, hollister shorts, trosor och godis! Men tjejer ni behövde verkligen inte köpa saker åt mig!
Puss!
Så här ser sakerna ut som ja fick av brudarna!:**<333

Grattis bästavän

Du betyder så sjukt mycket för mig! Tänk att vi blev bästavänner redan i sexårs. Galet. Haha nejmen seriöst allt som har hänt, som vi tillsammans klarat av. Finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag älskar dig och varken presenten som jag gav dig eller den här texten visar verkligen inte hur mycket jag älskar dig men du betyder mer än vad du anar för mig Malin!

 

Hahahah

Hej! Är hemma hos Tea nu men hon är på toa så tänkte blogga medans. Vi har haft det så jävla kul. Först år vi typ hundra pannkakor och sen hittade Tea sina bröders starwars dräkter och dem är bara ungefär 3 år men vi kunde inte låta bli.. Så vi hittade på en dans i regnet och inomhus med dem där starwars dräkterna på, HAHAHAH fulaste jag sett! Kanske bjuder på ett videoklipp här eller på viddy. Btw vi heter KBRY och kontot har vi med några andra också. Och juste vi stoppade in kuddar så det såg ut som vi hade snopp. Mogna cheyer_99

13 år!

Yeeh! Är tonåring nu! Haha! Men ja vakna av att familjen sjöng för mig och kom in me paket och lite annat! Haha! Dem lura mig totalt! Hahahah! Aja de får ni inte vet va som hände haha! Men ni får bilder på va ja fick för paket när ja fått av hela familjen. Nu ska ja till stan och se på bio! Men bloggar mer sen och berättar kvällens planer!
PUUSS
Gammla bilder me bästis!:

Tjenaretjenare!

Haha jag e helt spidad eller vad man säger e ensam hemma så jag har sprungit runt i huset och haft kul med mig själv, asso jag e seriös! Har typ skratta för mig själv! Haha! Aja pratade med Malin L för nån timme sen och Maria ska komma hit snart. Yeay har inte träffat henne eller nån annan på typ 1 vecka, saknar henne! Bye! Bloggar såklart mer sen! :)

Texasss

Är proppmätt just nu! Jag och familjen har ätit på Texas Longhorn, tog revebenspjäll, majskorv, pommes, sallad och oreo-paj. Haha fettot in the house. Tänker lägga mig tidigt idag för är sjukt trött så somnar nog om en timme eller så, haha men det här blir sista inlägget för idag så godnatt!

 

Varit bort ett tag nu...

Har som sagt inte bloggat på ett tag men har en anledning! Internet hemma har inte funkat och det har inte heller funkat att blogga från mammas mobil. Har faktiskt försökt jätte många gånger! Ska försöka börja blogga igen nu men ska jag vara ärlig så va det lite skönt med en pause ta det inte fel nu! Vill och tycker att det är kul att blogga. Har i alla fall firat påsk med släkten (mammas sida) och kom hem från pappa idag för att fira Viktor har även kanske snokat ut något väldigt kul! Imorgon blir det kul med tjejerna men oxå en slapp skön dag! Puss//Tea

Tårta

Heeej ranne! Haha ingen som fattar förutom Maria haha! Aja, jag har nyss gjort klart tårtan tills imorrn bitti! Ja längtar så mkt att ja spricker haha!
PUUSS!
Ni får en bild på tårtan imorgon för ja ska dusch nu och ja orkar inte gå tbx haha latmask ja är...
Så fint Malin A:

Täby Centrum

Tjobrä. Har vart i Täby med mamma. Köpte ett linne till mig, en smoothie och en present till Malin! Hon fyller år imorgon så jag och några andra ska på middag hos henne imorgon, längtar!! Har inte träffat nån av dem på typ en vecka så det ska bli grymt!

Kik

Hejsan! Har nyss skaffat Kik så undrar va alla heter! Så kommentera det gärna! Haha måste berätta en konstig sak! Ja satt och såg på tv och sen hör ja hur dörren öppnades och så sprang en typ 30 årig in och ba: oj ja sprang nog till fel hus! Sen sprang han ut igen! Haha det var skit läskigt eftersom ja va ensam hemma! Fråga inte vrf han gjorde det har ingen aning! Han kanske va fulle elr nått! Haha men ska gå och packa upp mina sommar kläder nu så PUUUSS!

Glömde dem här!

hjälp

Vilken skolavslutnings klänning tycker ni ja ska ha av dem här? Elr tycker ni att ingen är fin? Kommentera jätte gärna!

Oj herregud förlåt!

Förlåt hörni! Om ja ska vara ärlig så glömde ja bort bloggen. Förlåt! Ska aldrig hända igen! Lovar.
Men just nu ligger ja i sängen och slöar. Snart ska ja gå upp och göra en god frukost thihi. Idag ska ja nog bara vara hemma och slappa! Längtar sjukt mkt tills imorgon!!! Fyller år då och så ska Maria Tea Feffe och Lollo sova hos mig så det kmr bli grymt! Sen är det ju fredag den 13 så vi ska se på den filmen och så. Sen har ja och min lossas pappa Per planerat en sak! Thihi kmr skratta skit mkt! Hahah!
Men ni får kommentera va ni vill att vi ska blogga om! PUUSS och KRAAM!

Äntligen köpta!

Så jäkla glad! Glad påsk på er sötisar! Btw jag (maria) har också börjat blogga på http://ringabys.blogg.se

 

GLAD PÅSK

Glad påsk! Idag ska ja träffa släkten och ha mysigt och äta påsk mat! Saknar dej jätte mkt speciellt en av mina kusiner!
Aja just nu tittar ja på tv och ska snart gå upp och börja fixa mig!
Hoppas alla får en grym dag!
Puss!
Haha bilden har inget me inlägget att göra! Tea ta ett stort andetag nu! Haha!!!!

Redo för våren!

image description

Påsklov nu!

Dagen har vart grym! Slutade tidigt, allting i caffeterian kostade 5 kr och efter skolan var jag med Malin, Louise, Tea och Felicia. Först Lagade vi mat sen gjorde vi en annan grej Hahahah fast det var inte så kul på slutet för då blev några arga, högt temperament? Menmen sen gick Feffe hem (skulle till Åre) och vi låste ute Louise. Sen tog vi ut högtalarna och dunkade skithögt musik. Nirr dag fast det har hänt lite grejer också men annars var den kul! //Maria

-

Fotat

Hej! Egentligen skulle jag och Tea jogga men vi bestämde oss för att fota istället. Det blev exakt 0 bra bilder på mig -.-! Menmen man har ju sina dagar. Nu ska jag äta (ganska sent) och hoppas på att komma i säng i tid idag. Förresten imorgon är det påsklov, jäkligt skönt! Hörs senare ikväll puss! Bild på mig nu:

Haha va?

Asså ja fattar verkligen inte folk som kallar andra för slampor? Har dem inget liv elr? Och dem flesta som blir kallade det har inte ens pratat me dem elr nått! Vet dem ens va slampa är? Det är när nån har sex för pengar! Och vrf då kalla en vanlig tjej det som tydligen ser "slampig" ut? Asså snälla ni som gör det sluta bara! Vrf göra det ni sänker dem personerna jätte mkt och dem har liksom inte gjort er nått! Så snälla sluta! Ville bara säga det!
Puss!

Lyckan som uppstår

Tennis!

Ska iväg till tennisen nu, har missat den de senaste veckorna så känner att jag måste gå... Förresten så har jag gått ner typ 1-2 kilo yeay!

Bjuder på en jätte fin bild på mig o Malin!

.

RSS 2.0