<3

Heej sötnos!<3

Igår var ja ju i Romme me Tea och det var jätte kul! Haha speciellt när Tea åkte in i skogen hon stanna inte hon bara åkte haha och då fick en gammal gubbe hjälpa henne för ja var mkt längre ner! Haha det såg ut som hon skulle föda barn haha!! Och direkt efter ramlade ja för ja skratta så mkt! Och då börja tea skratta och då ramla hon igen HAHAHA! Fan va kul det var asså!!
Men backarna var väl okej asså typ kl 12 hade man ju åkt alla backar tusentals gånger och då var backarna inte så bra tycker ja men vissa var väl okej!
Just nu provar ja lite kläder och smsar med en riktigt saknad och älskad kille!

Tog ganska mkt bilder igår men asså alla var liksom driv men ni får bara se två st!
//PUUSS Malin <3

Hahah

Idag, eller igår eftersom klockan är över tolv så åkte jag Felicia Malin a & Louise skidor med Leon & Robban tror jag han hette.. Leon åkte snowboard så han och Malin A bytte skidor och snowboard. Det gick inte så bra för Malin & alla körde iförväg förutom jag. Så jag fick stå ut med hennes klagomål och dra henne ibland. Det slutade med att Malin gick ner för backen & den var lång så det tog säkert 35 minuter HAHA. Sen kämpade jag & Louise med att få på mina skidor men förutom det var det kul idag! :D

Sorry

Hej sötnosar! Förlåt att ja inte bloggat men asså min blogg app har typ inte funkat!:( men asså idag har ja typ inte gjort något har haft skit tråkigt hela dagen men aja! Pratade nyss me mina saknade bästisar Lollo Malin och Feffe men mitt i allt dog min mobil och ja hittar inte laddaren så ja bloggar från en fett seg dator! Intressant! NOT!
Imorgon ska ja till Romme me Tea det kommer bli fett kul asså! Ska ta me kameran oxå så tar kanske några bilder! Kram!<3

Skidor!

Första skiddagen idag! Det gick ganska bra och efter så följde jag med Louise, Feffe & Malin till deras hotell och där var det afterski (y) lite bilder från dagen:

Fjällen💗

Hej! Ligger och slöar i soffan nu och ser på wallander. Vi hann inte åka idag, inte ens hyra skidor eftersom vi åkte så sent hemifrån. Men kommer åka imorgon i varje fall! Ska nog lägga mig tidigt så jag kommer upp i hyfsad tid. Bild från bilresan //Maria

Sorry för uppdateringen men...

Har inte haft ork efter bion igår med Malin A och L och Emilia. Men filmen var bra och heter " THIS MEANS WAR" och handlar om två topp agenter som blir kära i samma tjej och gör allt för henne men då sätts deras vänskap på spel, tycker att ni borde se den! Ligger i alla fall i sängen just nu har precis vaknat. Tror att jag ska vara med Tyra, Malin L och några andra orkar liksom inte skriva alla! Ska försöka att blogga mer sen!

täby centrum

Efter skolan åkte jag, Louise, MalinA, Emilia, Anna & Alva till rubriken! Det var jättekul & mysigt, fick med mig en skidjacka hem och ett hollister linne. Kommer dock aldrig ut från hollister tomhänt... Skulle egentligen sett på bio med några men mormor skulle äta hos mig & jag var grymt trött! Men här är 4 bilder:
image description
Lollo&Jag provade skidkläder. Det var jackan som Lollo har på sig som jag köpte!
vill ha jeansen! Linnet som jag har på mig där var linnet från hollister. Snyggare IRL
image description

Hej sportlov, hejdå uppdatering

Hej! Har precis ätit en jättegod middag, hummer & kött med beasås. Men måste också säga att, på söndag ska jag åka till Sälen Lindvallen! Louise, Malin A Felicia också ska ditt, dock ska de bo på högfjällshotellet men de ska åka i lindvallen så det kommer bli bäst! På torsdag kommer Alva ner också så då blir det bättre än bäst!
Men jag vet inte om det kommer fungera att göra IPhone inlägg där nere, för att det funkade inte idag när jag var i Täby centrum. Om inte så får ni klara er på Tea&Malins bloggning tills på lördag!

saaknar klövsjö!
image description

Romme!

Hej! Ska typ vara hemma hela lovet så aa! Men på tisdag ska ja till Romme me Tea ska bli fett kul!<3

Min fucking mobil är borta!!!!


image description

Ska sova nu men...

vi har typ bestämt att vi faktiskt ska fixa en header... elr vi har lite idéer om vart och hur vi ska göra. Har det bra uppe i mitt rum just nu i alla fall och ska försöka gå och lägga mig. Och förresten jag och Stina vann kriget maria berättade om!♥

Haha, bjuder!
image description

Dagens outfit 💋

Fight

idag på läxstugan så satt jag, tyra, tea, emma och stina lugnt & stilla. Sen så hämtade Stina en festis åt mig och så vill Emma ha, så fick hon mig att hälla ut på min spanska bok. Sen försökte de andra ta festisen & rita på varan och då tog jag Stinas macka. Och det slutade med att jag fick smör i håret&pannan. Nej men juste sen så doppade vi en tampong i vatten och startade världens krig. Det hela slutade med att Guruce förbjöd oss att va kvar. Men innan allt hände så jobbade vi jättebra så tro inget annat! ;) älskar er och ni vet att ja vann! Ser helt sjuk ut på bilden menmen

Jag vet inte

Jag o Malin äger!!!

Ni får veta mer sen! Malin kanske vill berätta vet inte riktigt aja detta händer under sportlovet i alla fall! e super taggad!

Sms!

Heej bloggen! Sitter och smsar med Feffe bästis! Hon är sjuk så det är jätte tråkigt!:( hon tvingade mig blogga så aa det blir lite tråkigt inlägg!
Idag efter skolan var ja me Tyra Tea och Lollo det var kul vi gjorde nudlar och så gjorde vi armband/halsband me pärlor haha! Kram!

 

 

 

Matte med Maria Kolte

Hon är sämst.

Matte :)

Sitter o flummar med Stina vi+matte= dåligt!

@school!

Sitter uppe i tornet o e osocial, haha! Nej men typ alla sitter med sina mobiler. Bloggar mer sen! Haha en bild från lucia i femman! Bjuder!

Tbx!

Heej bloggen! Ja har en anledning till att ja inte har bloggat för det har/hade hänt en sak i familjen som ja inte kan ta upp på bloggen men nu är det bra hemma!
Idag har ja varit me bästisarna Feffe Lollo och Emilia! Vi hade grymt kul haha älskar er tjejer!<3 just nu pluggar ja lite och ska snart ringa en kompis!
PUUUSS!❤❤
En bild från alla hjärtans dag me dem bästa Tyra Emilia Feffe och Lollo men hon var inte me på bilden!❤

Step up

ska se på step up på tv1 nu! Tipsar starkt!!

Drar till pappsen!


E hemma med Malin A just nu, vi har bara pratat och så men ska åka till pappa nu så måste iväg nu!♥
image description

.

Kommer inte alls blogga på några dagar! Det har hänt något hemskt som ja inte vill ta upp på bloggen!

Sorry

Förlåt att ja inte bloggat men är sjuk och har typ sovit hela dagen! Asså idag förutom när ja sov så testa ja att göra en massa olika frisyrer och ja hitta en massa tips på youtube! Så på måndag kommer ja nog ha fiskbens fläta! <3

Vi älskar dig oxå Malin A!

Älskar er

Hej sötaste !
Det här har jag gjort till mina UNDERBARA vänner !
NI ÄR MITT ALLT, NI ÄR MITT LIV, NI ÄR MITT HJÄRTA NI GER MIG SMÄRTA

Malin A skrev dessa gulliga "dikter" till oss! Passar på att länka också tryck häääär för att komma till Malin A och Felicias blogg!♥

Godnatt!

image description
Saknar dig såå mycket, Alva. Du måste komma tillbaks till skolan snart!♥♥
image description

Follow us!

Följ oss på instagram!

Maria: ringabys
Malin: malinleithe
Tea: tealotta

Typ dog.

Hej! Har ju vart sjuk idag och jag var seriöst nästan död imorse/idag. Jag orkade inte ens resa mig upp och hade enormt ont i halsen, ont i näsan, ont i huvudet osv. Men klockan 19.00 så bestämde jag mig för att resa mig upp och så lyckades jag gå ner och ta lite flingor! Så nu är jag mycket piggare men kan nog inte gå till skolan imorgon eller på fredag. Pappa & John är också sjuka och pappa gick upp ur sängen nu hahahah han har sovit i typ ett dygn. Inte så kul inlägg men bättre än inget?

-

Kom precis hem från Malin, vi dansade och sjöng och hade jätte kul! Men det va inte bara vi där utan även Felicia, Malin A och Emilia. Haha och förresten Malin tog världens fulaste bild på mig! Ser seriöst ut som en fot med världens största mun, men det bästa av allt e att ni aldrig kommer att få se den! Kollar i alla fall på tv nu. Bloggar mer sen!

Min lilla proffe!♥
image description

Godmorgon!


Dagens outfit ovan. Vaknade för typ en timme sen, skönt med sov morgon! Ska i alla fall iväg till skolan nu men tyvärr så är Maria sjuk!

Måste oxå säga förlåt för att jag knappt bloggat! Men när vi får ni design så ska ja i alla fall börja satsa lite mer på bloggen! Ni måste påminna  oss om designen det är så lätt att glömma bort, vi har ju sagt att vi ska ändra det i några veckor nu...
image description

Det inlägget nedanför

hade jag skrivit imorse men det kom inte upp föräns nu, så ni vet.

Gladast!

Fick en IPhone 4s och ett jätteskönt skal till det! Sen fick jag hollister kläder men blev så klart gladast för mobilen! Mina föräldrar läser inte min blogg men säger ändå tack så hemskt mycket! Behövde inte åka skridskor idag heller så börjar tio i tio! 💜 nu ska jag hålla på med mobilen, sminka mig, platta håret osv. Hörs senare !

GRATTIS!❤

Grattis älskling! Idag fyller min bästavän år maria som oxå driver den här bloggen! Du betyder jätte mkt för mig och älskar dej såå jävla mkt! Du är en av dem finaste som finns!<33333

HAHA

Heej bloggen!
Måste berätta en sjukt konstig sak! Haha idag när ja gick från engelskan så var det en åtta som ropa mitt namn och då titta ja bak och då vinka han och ja bara haha brydde mig inte! Och sen typ 10 min senare stog ja och prata me några och då kom en kille i åttan fram till mig när alla stog där och sa asså ser du han där i glasögon? Han vill bli ihop me dej! Och ja bara Ää va haha nej det vill inte ja! Och då tog han fram mobilen och skulle ge den där killens nr men ja bara HAHA nej vill inte ha det! Och han i glasögon var oxå en åtta! Haha sen så fick typ alla ja stog och prata me ett skrattandfall för det var så konstigt!!

Men efter skolan idag åkte ja till täbban me Lollo Felicia Emilia och lollos lillasyster! Vi skulle köpa paket åt bäästis Maria som fyller år imorgon!!! Men lite senare kom Jesper fredrik och Leon men dom va bara me jätte kort men aa! Men ska sova nu hörs väl imorgon! PUUSS!<33

God natt!

Pratar med Malin!

Spanska plugg!

Sitter och pluggar spanska, haha jag e typ sämst på det men men, läste ni Marias inlägg? Måste erkänna att det va jätte kul att sjunga och dansa och det var faktiskt ganska jobbigt, på tal om gympa och sånt så ska vi åka skridskor imorgon, e sämst på det! Aja har precis slagit in min fina present till Maria, får se vad hon tycker om det! Ska fortsätta plugga nu men tror jag bloggar sen!

HAHAHA

Idag skulle jag åkt till Täby centrum men fick inte följa med eftersom Emilia & Malin typ skulle köpa present till mig så himla gulliga de är och japp jag fyller år imorgon ! 😃 anyway så följde Tea med mig hem och början så var vi jättetrötta och tråkiga och vi tänkte se på film. Då såg jag den.. magiska filmen. High shool musical! Vissa scener är ju sjukt töntiga men hahahah mobba oss inte men vi började sjunga och dansa till alla låtar! Skönt att vara barn igen, man får ju passa på innan man blir tonåring, right?! 😉 // maria

Smsar

Heej sötnosar!
Smsar me en väldigt gullig tjej som heter Michelle! Blir ett kort inlägg men blogg nu bara så att i vet att ja lever!<3
Haha en gullig blid på min bästis när hon var liten!

Tv mys!


Sitter i soffan och kollar på how i mmet your mother och dricker te, dette blir nog det sista inlägget för idag men vi får se... Aja hoppas ni har det bra!♥ Haha fuul bild på mig men älskar er cheyer!♥

Skype med Maria

Drar till tennisen nu

Bästa mattegruppen!


Kollade på infomentor och såg att vi typ ska ha fika imorgon eller vad man ska säga bra för mig i alla fall älskar sött! Man måste ta med något själv så jag tänkte baka en kaka som jag tycker e jättegod och att jag vet att även några andra gillar! Sitter i alla fall och chillar haha nej men har typ inte gjort nått idag, jag har kollat lite på instagarm, facebook och fashionfreax och typ pratat i telefon med Maria. Bloggar mer sen!♥

Heej!
Idag har ja varit me Maria, Tea, Emilia, lollo, Felicia, Ryan, Leon, Jesper och anthon! Det var väldigt kul! Tea och Maria har ju skrivit om det så ja behöver inte oxå göra det!
Just nu tittar ja på melodifestivalen och väntar på ett sms från snyggingen *hemlig*! Va gör ni läsare?<3

Dagen:

Idag åkte jag tea och malin till skarpängshallen och träffade Louise Emilia, Felicia, Ryan, Anthon, Leon & Jepser. Det var jättekul och kul att träffa nya söta människor! Bjuder på en bild som Leon tog på busshållsplatsen & jag ser helt sjuk ut! Orkar inte rotera bilden.

Ny tröja, vad tycks?

Mamma åkte till täbban och skulle handla lite till mina brorsor så jag passade på att övertala henne om en ny tröja! Den är från hollister och kostar 200kr billigt för att vara hollister tycker jag fast måste betala 20kr själv, aja hoppas ni har det bra btw har blivit lite bättre sen igår, och har varit med lite roliga människor idag,missade dock tjejmiddagen igår på grund av min förkylning. :( ♥

All I've got are screams inside


But somehow they come out in a smile

Malin a, jag har din tröja

Tror att jag har din tröja för i bilen när Malin l skulle ge mig min så råka på någon sätt så råkade hon ge din till mig och det var för mörkt i bilen så jag märkte inte det förens Malin l hade åkt men du får den imorgon. och förresten den var jätte skön! ;)

Bästa kvällen!

Hej bloggen sorry att ja inte har bloggar me. Har varit på tjej middag hon Hanna hon fyller 13 år idag grattis! Vi hade ifall jätte kul! Älskar er tjejer! <3
haha tog bara en bild!:(

ingen rubrik

Hejsan! Har vart i Täby centrum med några orkar inte skriva alla namn men sen så åkte jag & Tea hem för vi var jätte trötta och sen så hade hon glömt nyckel så nu är hon hemma hos mig och dricker te. Men uppdaterar mer senare tjao!

Dagens outfit



image description

Svar!

EmmaoHanna! om -:
Vem är det som är sårad puss!♥♥


Svar: Det kan vi tyvärr inte svara på eftersom att den personen kanske inte vill att vi ska skriva det här på bloggen, puss och kram från oss!♥

Godmorgon!


Vet att ja inte bloggade nått igår och jag ska berätta varför. Jag var sjuk och jag vet att ni  tänker att men då kunde du väl bloggat hela dagen igår men det kunde jag inte för jag sov typ bara och orkade verkligen inte gå upp från soffan enda upp till övervåningen och starta datorn och så , hoppas ni fattar!♥
image description

-

E så jävla trött på falska människor! ni vet vilka ni är! Asså bara så ni vet tjejer sårade ni henne skit mkt! fattar inte hur ni kunde göra så mot henne! Asså omg så trött ja blir. Nämner inga namn på bloggen.

// malin <3

Fysik!:(

E på fysik nu det e fett tråkigt men ingen tittar alla håller på me mobilerna haha!
Ska prata me en person nu så hej då!<33

-

image description

Godnatt!

Haha vet att jag sa att jag skulle gå och lägga mig för jätte länge sen men kunde liksom inte riktigt sova.♥

Haha jättearm!♥

Fråga till tea!

Vaaa Tea e du sjuk?? Snälla bli inte sjuk! Saknar dej redan bästis! Svara gärna på mobilen! Älskar dej jätte mkt sötnos!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3212305/images/2012/pic_188475328.jpg" class="image">

Sjuk...


E typ sjuk men ska typ gå och lägga mi e såå trött fast tror att jag ska dricka lite te först aja hoppas ni har det bra!
image description

-


Stämmer in på mig precis!

Adrian gänget

Chobrääääää. Vi hade natioella prov idag och jag råka hoppa över en hel sida fml! Sen fick jag verkligen galet ont i magen..
Efter skolan så åkte jag, Tyra, Tea, Malin l, Emilia, Louise och Felicia till täby centrum. Det blev lite stessigt på slutet när vi skulle på bussen men annars var det kul och vi har bestämmt lite planer för helgen också! Juste Adriangänget hahahaha men orkar inte berätta för eeeeeer mohahah. men bloggar senare, ciao.
image description

Tjoo

Har gjort tidsinställda inlägg men det kom tyvärr inte fram som ni märkt, aha sitter utanför so:n just nu med massa roliga människor!<3 Haha gjorde detta collage i måndags.

image description

Sorry

Förlåt för dålig uppdatering men somna typ på direkten när jag kom hem, jag är fan som en bebis! Men ska sova nu heeeeeejdå

Sov gott!

Ska ta bort sminket och lägga mig i sängen och smsa lite! Godnatt!<33

<3

Måste skriva av mig nån stans!! Asså ja e typ jätte kär i en kille!! Han är seriöst värdens underbaraste! Jag älskar han super mkt! Ja saknar han jätte mkt!!
Vill att han ska bli min men ja träffar typ han jätte lite men ja måste lösa det på något sett! ÄLSKAR DEJ *hemlig*<3333

INGEN RUBRIK!

Tjaa bloggen!
E på värdens bästa humör asså haha hoppas det håller i sig till imorgon!:)
Idag har ja varit me bästisarna Tea, Maria, Felicia och lollo! Det var nice!!
Gick ju till skolan idag och det var jätte kul asså att träffa alla igen! Ja Maria och Tea gav paket till Emilia och så!
Ska åka till Ica nu och handla godis cola har ju nationella prov i imorgon och får ha me sånt så då har man det såklart haha! Men ska åka nu hejdå snyggisar!;)<3
Haha driver på bilden för er som inte fattar!;)

Forever alone

Sitter i matsalen helt själv, haha. Men jag väntar på Malin och Maria de andra tjejerna gick till LIDLE *stavning. Bloggar mer sen! ❤

Wihoo

Är fan stolt, har pluggat i nästan två timmar! Men jag är jätte trött och ska snart gå och lägga mig men tror jag tar en kopp te och myser framför tv:n innan. Sista inlägget för mig ikväll så godnatt sötnosar!

-

Vill ni veta vad jag äger!


Jag glömde/tog fel grejer tog liksom spanska grejerna i stället för historia!!!
Ni behöver inte säga det jag vet att jag äger!♥
image description

Plugg, ni vet...


Ska börja plugga lite grann, tror jag har historia till imorgon... Aja måste i alla fall säga förlåt för min dåliga uppdatering. Ska som sagt börja plugga nu och lyssna på lite the voice musik! ♥ Måste även passa på att säga grattis en till gång till vår älskade Emilia! ♥GRATTIS♥

Förresten så tror jag att jag glömde bort att ringa Malin L, så om du ser detta så vet du varför hoppas du klarade det på egen hand, ses imorgon!♥

GRATTIS!

Grattis min söötnos! Idag blir du tonåring stor tjej! Du är helt underbar gmn! Är så glad att du är min bästavän!
Älskar dej sjuuukt mkt älskling! Hoppas du har/får en jätte bra födelsedag!
PUUUUUSS<333

Matte

Sitter och väntar på att Rangnar ska komma. Vi har matte och sen efter det så har vi idrott. Men nu ska jag in på lektion så hejdå. Juste mitt internet funkar inte hemma så kan tyvärr inte blogga så mkt :(

Dunkdunk

Tjenaretjenare. Dunkar musik nu, har hittat jätte bra låtar på sistonde! Kanske ska tipsa om några imorgon? Ikväll har jag bråkat med mamma, duschat, pluggat i 1 timme, standard söndag. Och så somnar jag alltid så sent på söndagar så jag går och lägger mig nu tror jag.
BTW jag har också börjat blogga på HTTP://MARIARINGABY.BLOGG.SE //Maria

Hello

Heej!
Sitter och tittar på Wallander och myser!
Mår ganska bra just nu har ingen feber hade det typ bara i en timme men har as ont i huvudet har migrän så! Men blir hemma imorgon!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3212305/images/2012/pic_188004096.jpg" class="image">

Hola!

image description
Har varit hos pappa över lördagen. Vi köpte ett par svarta jeans från weekday med ganska hög midja och så är de tajta. Ska i alla fall börja bygga lite av det de köpte på ikea igår. Bloggar mer sen!
image description

Sjuk

Heej sötnosar!
Kom just hem från bedmintonen och mår skit och då så titta ja om ja har feber och aa det har ja. Bra när det e nationella prov och sånt nu men. Ska sova nu så hejdå

Film time!

Heej bloggen! Ska sätta på en film nu och äta chips och godis och dricka läsk thihi mys pys!! Kram

Förlåt

Heej sötnosar!
Förlåt för att ja inte bloggar men har verkligen ingen lust! Men just nu sitter ja och tittar när mamma och min moster lagar mat har inget bättre för mig seriöst! Men igentligen skulle ja bort vid 20.00 och träffa Feffe Malin Lollo och några till men nej så blev det inte dem ska dit men inte ja fick inte av mamma eftersom mina kusiner e här och dem e typ aldrig här så aa.
Blev skiit glad när hon skrev så här har avgudat henne länge! Hon var min förebild ett tag!!

HAHA

Hejsan! Mitt internet har inte funkat men nu funkar det igen. Efter syslöjden idag hade jag, Tea, Ludvig, Filip och Malin världens fajt! Asså jag skojar inte det blev strypgrep, slag i huvudet, kittlingar och myyyyycket mer. Men alla kom hem överlevande varje fall. Åh juste på tal om att gå hem, hela vägen hem så ramlade jag och Malin typ 10 gånger så har lite blåmärken nu men nu måste jag plugga till svenska prov imorgon så bye!
image description

Haha!

Killen: Din hora!
Tjejen: Har blivit kallad värre grejer.
Killen: Som vad?
Tjejen: Din tjej...
image description

God morgon

Heej!
Sitter uppe och plattar håret! E så sjukt trött men det måste göras! Blir inget långt inlägg men tänkte bara blogga lite så ni vet att ja lever!<3;)

Godnatt!<3

Tänkte gå och lägga mig nu och förresten jag och Maria har kommit på världen bästa bus!!

-


image description

Mitt rum


Har suttit och planerat mitt rum lite grann, vi ska åka till ikea nästa vecka tror jag och köpa in lite grejor och även till indiska och hemtex. INTRESSANT! Men ni kanske kan få en bild sen när jag blivit klar. Lyssnar i alla fall på musik just nu och har det chill haha nej men det e faktiskt jätte bra för att vi har ingen läxa till imorgon om inte "ta med din bänkbok" räknas.

Kolla min perfekt skapta tumme och mitt perfekt målade nagellack,nooot!♥

Haha vet att jag redan länkat ena låten men aja!♥
image description

Hemma hos Malin A

Vi sitter o lyssnar på massa one direktion musik, ni vet Malin A e beroende! Aja vi ska dra nu! ❤VI E OSERIÖSA!!😄

.

RSS 2.0