JAAAAAA

OMG va coolt!!!!!! Sverige vann ju förfan!!! Asså det är helt sjukt!! Gud va ja älskar Sverige och Loreen såklart! Bajs va glad ja är!!!!!!

Rösjön med älsklingarna!

Det var faktiskt inte så kallt i vattnet som jag trodde. Om ni vill se mera bilder och lite mer vad det vad vi gjorde så gå in på http://ringabys.blogg.se

Snälla kom hem!!

Asså nästan alla mina bästisar och den killen som ja e sjukt kär i är inte hemma!! Det är sjukt jobbigt! Ja orkar inte! För alla dem är en riktigt stor del av mig och nu är dem inte hemma och då klarar ja mig inte! Ja är inte hel utan dem! Tea, Emilia, Malin, Feffe, Lollo och Philip ni fattar inte hur sjukt mkt ja saknar er! Det gör så himla ont! Tänker på er hela tiden och har seriöst gråtit floder! Snälla kom hem!!!! Ja vill bara träffa och krama om er alla nu!!!
Älskar er över hela mitt hjärta! Ni är bäst!
Puss!!

Pratar me Tea!

Hejsan!!
Pratar me Tea I tele! Haha kulit kulit!
Idag efter skolan har ja varit me Emilia och Maria! Det var as kul! Ja och Maria la fram lite outfit som Emilia skulle sätta på sig och haha det var sjukt kul! Hahahahahha Gud va fin du va i din brorsas tröja! HAHAHHAHAHA OMG!!
Ni får inte se en bild på det för de e lite pinsamt!! Men måste dra nu så Hejrå!!
Kram!!

-

Hej, det va länge sen! Haha nej men allvarligt har ju inte bloggat på jätte länge. Hur har ni haft det? Själv har jag haft det bra! Sitter iaf och kollar på tv jätte tråkigt! Mamma vill typ kolla på rapport, ska iaf duscha strax och måla naglarna kanske känner lite för det, förresten jag ska till London på onsdag morgon och är där i 4dagar tror jag. Ska shoppa sååå mycket har faktiskt fått ihop över 2000kr är man bäst så e man! Haha nää har faktiskt fått hjälp med typ hälften. Fast kommer inte kunna gå har jätte ont i benen har typ sträckt båda väldigt mycket elr vad man ska säga haha dansade för hårt i fredags på diskot, hopas det blir bättre till på onsdag annars blir det ju lite jobbigt!

//Tea

Grattis bror!!!

Idag fyller min lillebror Robin 11 år! Grattis Robin!!!! Mina kusiner har kommit hit från Norrköping så det är as kul! Just nu spelar vi bowling och efter det ska vi på en resturange! Ska vara lite social nu så hejrå! Förresten ska bättra på uppraderingen!
Kram!!
As suddig bild men aja!

.

RSS 2.0