Earth hour

Det e ju earth hour idag, ska ni släcka? Det ska vi i alla fall och tip speka spel med tända ljus eller nått sånt! //Tea :) Fuul bild bjuder!!

Shoppat!

Har varit i stan med mamma o shoppat lite, köpte det som e med på bilden + lite till. Fast allt fanns inte i stan så vi ska åka till täbban nästa helg och shoppa det som inte fanns i stan! ;)

Ska kanske även köpa jackan på bilden. //Tea <3

Godmorgon!

Vi har precis vaknat efter en super kul kväll. Vi ska i alla fall gå o äta frukost nu så vi bloggar mer under dagen! Förresten har ni sätt vädret, usch det som va vår nyss!

Sleepover!

Yeay! Drar till Malin strax väntar bara på Maria, det kmr bli jätte kul. Killar, tjejsnack, allt! blir antagningen inte så mycket bloggning ikväll, det blir säkert nått random inlägg, STANDARD! haha nemen det kmr säkert sluta så. Hoppas ni får en bra fredag kväll ni oxå! (orkar inte skriva alla som ska va med) ;)

Haha tänker på en väldigt rolig grej med denna bild, Maria kanske fattar, ni kanske får veta sen eftersom detta kanske kmr hända under veckan!!
//Tea

Tea är så jäkla skön! 😂

Coolingen kastade en rulltårta på en nia helt utan anledning, HAHAHAHAH hon är en härlig grabb hon!

Fööööörlåt

Förlåt att jag inte har bloggat men internet har inte funkat men nu funkar det igen! Imorgon är det fredag, alla vi tre har planerat jätte roliga saker men mer om det imorgon eller så kanske nån berättar det senare ikväll? Kommer i alla fall bli en toppen fredag! Men har inte frågat om jag får än men vet att jag kommer få ska bara hitta rätt tillfälle att fråga hehe. (gammal bild):

Ben & Jerry's

Åkte iväg till Ica och köpte en ben & Jerry's. Skulle egentligen inte köpa det men kunde inte motstå... Haha! Köpte den själv så måste tjäna igen pengar.

Chill!

Asso vet att Malin skrivit det men svenskan e sååååååå chill! Igår sjöng och dansade vi och prata osv! Idag så va det oxå jätte kul för vi gjorde kalsongryck på Gustaf och kittlade honom samtidigt och massa sånt och så har han sakt att jag ska få göra en facerape med Maria tror jag! Och så hände en lite pinsam sak oxå.... Och vi kan göra allt detta eftersom att vår lärare e i ett annat rum och gör muntliga nationellaprov med några i taget i klassen! Yeay! Jätte kul verkligen! Men just nu gör jag nått mindre kul! Läxor..... Bläää! Bloggar mer sen!

Snygg bild på mig o Emilia! <3

Myspys

Hej kära läsare!
Idag har ja ju såklart varit i skolan och måste bara säga att svenskan var fett chill vår fröken gick ut me några så vi andra haha typ sjöng och armbrytning och så! Haha ja vann mot Kevin i nån sak när man hållde i varandra i handen och så skulle man slå den andra på handen aa ni fattar säkert inget men aja! Och så gjorde ja och Kevin nån annan sån där sak och han skulle dra handen åt ena sidan och ja mot andra och då släppte han så ja råka såklart slå mig igen! Haha då börja alla ja satt me as garva och ja hade skit ont! Ingen bryr sig men men! Efter skolan gick ja på lekstuga me Filip s, Gustaf, Emilia, Malin a och Lollo! Det var oxå kul! Efter det gick ja Malin lollo och Emilia hem till Malin a och myste! Sen så åt ja och Lollo där! Tack Malin!
Ska sova nu så sov gott älsklingar!
PUUSS!<33
Gammal bild på Filip!:

Jag hade aldrig börjat spela spelet om jag visste att det skulle sluta såhär

Ful bild. Vet!

 

Home!

Sitter och kollar på Simpson och äter chips! Haha, ska sluta snart... Bloggar mer sen ska va barnvakt snart.

Glömde en sak

Asså den där bilden när ja skrattar skulle igentligen inte läggas ut skulle lägga ut en annan men ska ändra det snart men ni får stå ut me den så länge! Men ja bjuder stort på bilden!!!

Hello!;)

Efter skolan idag var ja me Maria och Tea! Vi prata men mest skratta vi och så! Haha Tea slog till mig i ögat me knytnäven men det var ju inte me flit! Hahah! Kmr ha värsta blå märket!
Men iallafall ja är fett taggad tills fredag! Berättar va ja ska göra då senare i veckan! Aja ska sova nu så Hejrå!
PUUSS!<33

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3212305/images/2012/pic_195841361.jpg" class="image">

Känner mig faktiskt ganska duktig...

Jag har städat rummet (dammsugit, bäddat och torkat möblerna ) blev väldigt glad av att rummet blev så fint och av musiken! Kan faktiskt knappt städa utan musik. Och sen har jag oxå pluggat blev lite taggad av det faktiskt och förresten ska vi kurla stavning* med klassen på söndag Sverige e ju typ bäst på det? Aja det blir säkert kul! Idag va jag Maria o Malin med varann. Vi pratade lite men mest hade vi det bara kul Maria hade satt upp studsmattan så det va kul! hoppas ni hare bra! <33

Vet ni har äntligen fått en mobil, en väldigt dålig men det e en mobil! ;) bilden e från Google! Det va även den med ett gråtande öga.

Plugg!

Svenska

Ni ska vi gå på svenska lektion och vi säger senare va vi gör efter skolan!
PUUUSS!// Tea och malin

Vi orkar ju fan allt

Vi orkar bråka om låtar, om killar om kläder om kompisar om smink om naglar, vi tjejer orkar fan allt. Vi orkar gråta över helt patetiska saker och viktiga. Vi orkar oroa oss från att vem som ska bli dissad den här dagen till hur vi satte upp håret. Vi orkar fejkskratta, le och vi orkar fejkgråta eller låtsas vara arg. Vi orkar snacka skit och bry oss om allt som man egentligen ska skita i. Vi orkar att lyssna på musik på nätterna och blogga onödiga saker men vi orkar också gå upp sex på morgonen även fast man gråtit floder natten innan.
En sak som vi orkar mest är att hitta fel på varenda person vi ser. Så fort felen är lösta så orkar vi gång på gång hitta ett nytt.
Vi är ju så jäkla starka för vi orkar ju allt...

Va hände

Asså hänger verkligen inte me längre! Asså va hände me oss tre! Det var liksom vi tre mot allt! Men sen kom ett riktigt stort bråk och vi börja bråka så mkt som ja aldrig har gjort me nån och sen hitta vi aldrig tbx igen! Och ja mår verkligen skit för det här! Och ni två vet vilka ni är och ni kan inte säga att ni fattar för det gör ni inte! Ni har varandra men ja har ingen elr jo fick en ny underbar bästis som ja älskar! Så ja ska inte klaga men ni är ändå jag elr va man ska säga!
Det är ändå er ja har alla "barndoms" minnen med! Och ja kmr aldrig att glömma dem! Men just nu känns det som vi tre inte finns asså ja tappar kontakten me er mer och mer för varje dag! JAG ORKAR INTE MER!
Igår kändes det som ja hade värdens perfektaste liv men såg en sak som väckte väldigt många minnen och då fatta ja nej ja har inte det!
JAG KLARA INTE DET HÄR, ÄR INTE SÅ STARK ATT KLARA DET!
Sorry för depp inlägget men ja måste skriva av mig

Godnatt våra fina bloggläsare!

Boyfriend

image description

Lexstuga med Emma<3

//Tea o Maria

@matten YEAH!

Till Tea

Tea kan du ringa mig nu! Snälla! Älskar dej och finns om du vill prata!<3

Fml, jag vet intressant!

Asso alla har typ "perfekta" liv förutom jag. E typ skit deppig. Yeay! Vill bara dööö! Ingen bryr sig vet, men behövde skriva av mig. Jaaaa ni hoppas ni hare bättre än mig eller i alla fall e gladare.

Stan

Hej sötisar! Idag skulle jag vara med några kompisar men var tvungen att åka in till stan med familjen. Jag har inte vart med dem så mycket den här veckan så det var jättemysigt idag! Både John&Jag kom hem med nya kläder, bra va? Sen åt vi lunch på Friday's och jag tog en jättestor revbensspjäll! När jag kom hem tog vi upp studsmattan och vädret har vart toppen idag! Love my life!
image description

Hallu!

Förlåt för dålig uppdatering, lite dåligt samvete faktiskt...

Aja, under helgen har jag varit hos pappa. Vi har gått lite på stan och fikat och sånt. Idag så kom jag i alla fall hem efter att ha varit barnvakt hos åt min lilla syster. E jätte trött men det e så fint väder så kanske går ut och springer, behöver tänka på lite grejer och så.

Barnvakt!

Hejsan sötisar!
Just nu är ja barnvakt kul... Elr inte!
Aja får iallafall pengar så det är de värt! Men tänkte berätta va ja gjorde igår kväll! Jag gick till Maria typ kl20.00 och sen gick vi ut och träffa Simon Fredrik Oskar och John de var skit kul! Asså seriöst!! Haha det var en fest I källaren i ellagård och då gick vi in och haha!! Asså inte in på festen men där över och det luktade as mkt sprit och rök! Så när ja kom hem fråga pappa fett mkt! Men det var iallafall en lyckad kväll! Det måste göras om!
PUUSS!<3

 

 

 

Utgång

Jag & Malin ska snart gå till ellagårdsskolan och möta Fredrik, Simon, John och Oscar. Det blir inte så lång tid bara i en timme så vi hörs

Gårdagen

Heej sötnosar!
Igår efter skolan var ja me Emilia Tea och Feffe vi hade jätte kul! Det var en gubbe som kom fram till oss och sa typ:
Där kan ni inte sitta ni kan bli överkörda
Och så! Haha! Men sen på kvällen var ja, Tea, Malin a, Emilia, Feffe och Lollo hos Maria! Det var as kul! Men när vi kom hem till Maria hållde alla på me telefonen elr ipaden så aa ingen var liksom social! Men sen fick vi ett sms av Philip att han Simon, oskar och John Tkunde ses så då var vi me dem på ellagrådsskolan det var jätte kul! Sen sov Lollo och Feffe över hos mig! Det var riktigt mysigt!
Älskar alla som ja var me igår jätte mkt!
PUUSS!<33

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3212305/images/2012/pic_195322504.jpg" class="image">

Wake up in the morning

Hej! Vi vaknade för typ en timme sen och då var Tea tvungen att åka hem. Men Malin är här i alla fall. Hela igår var crazyyy, tror jag eller någon annan skriver ett inlägg om det lite senare. Hade det jätte kul ivarjefall!

Sova över!

Sitter hemma hos Maria med Malin À och pratar och e inne på stranger. Hehe! Ska blogga lite mer imorgon fast kmr va hos pappa aja får se.

Dagens outfit:

Jeansjacka: Gina Tricot
Blus: Hollister
Jeans (syns inte så bra): cheap monday

Varmt

Sitter och chillar i det varma vädret! Galet varmt för att vara mars!? Tea har liksom tajts, Maria kort jeansjacka och Malin sitter bara i linne. // Maria, Tea och Malin

 

Hollister bikini

Idag (igår) vet ni ju att jag var i Täby Centrum (Malin skrev om det) och jag fick med mig en bikini från hollister. En del kostade 228 och sammanlagt 456. Ett bra köp tycker jag, för engångskull så sitter min bikini bekvämt!

 

Godnatt!

Usch, måste gå upp tidigt imorgon om sen ska vi bada! Det blir säkert kul!

Bad!:(

Imorgon ska vi bada me skolan! Asså ja gillar att bada förutom att ja får lockigt hår och just nu har ja ingen fin bikini, hitta en jätte söt idag men hade inte pengar och mamma o pappa var inte hemma så aa ja får ha min fula ändå!:(
Idag har ja varit i täbban me Emilia, Malin a och Maria det var kul!! Älskar er tjejer!<3
PUUSS!

Dumma mig!

Blir fan lack när man skriver värsta långa och lite känslosamma inlägget men så bara deletar det sig själv. FML! Hade på ett sätt öppnat mig lite för er. Skrev om att man ska va nöjd med sin kropp och att man ska göra något åt sakerna man inte gillar och brättade om mina "problem" och vad jag försöker göra åt det. Vi ska liksom bada imorgon och skrev att det kändes lite pinsamt eftersom att många killar i klassen har "platta" magar men att ni inte skulle ta illa upp för att jag skrev det.

Förresten om ni undrar om rubriken så har jag tappat bort mitt nagellack som jag köpte i måndags och hade tänkt måla naglarna inför imorgon.

Hoppas att ni har det bra! XOXO

Bilden e tagen från google.

Videoinlägg

Hahah vi är så jäkla töntiga och vi är inte seriösa med dagens fråga eller på den andra videon och dem är inspelade från igår på  håltimmen. //Maria

Oj förlåt

Asså förlåt att ja inte blogga! Förlåt! Men jag har haft ganska mkt att göra me skolan och hemma och allt! Men nu börjar ja blogga ingen! Maria har ju redan skrivit va ja gjorde idag så aa! Men i skolan idag hade vi ju NP och det gick väl bra hoppa över en uppgift men annars gick det bra! Hahah på rasten mellan proven så hade typ alla sexor vindruvs krig elr va man säger haha det var kul!! Gk och Filip s pressa några vindruvor på mitt hår! Haha så mitt hår är så jävla äcklig och kladdigt så ska duscha snart!
Juste har fått mitt nya skal och skärm skydd! (spegel skydd)
PUUSS!<33
Skalet är snyggare i verkligheten!

Video inlägg på G

Ska bara prata klart med Malin A
arkiv bild
image description

Hejsansvejsanallihop!

Sitter o pratar med Maria i telefon, trevligt! Hade ju nationella prov idag det gick helt OK fast på sista provet fick alla sitta o vänta i typ 20-25 min eftersom provet gick så snabbt att göra. Aja ska försöka blogga 1 gång till idag, vet ni bryr er.

Baaaskeet

Hej! Idag hade vi ju NP i matte och jag tror det gick ganska bra för mig, faktiskt! Vi hade bara matte som lektioner idag också så känner mig riktigt smart nu!...
Efterskolan så åkte jag Felicia och Malin till Täby, köpte på espersso house dricka och sen mötte vi upp Simon, Fredrik, Philip och Oscar. Vi lekte kull (hahah) i tibblehallen och sen så frågade vi några jättelånga killar om vi fick spela basket med dem och så lirade vi lite med de stora grabbarna hahahah nämen det var kul! Är hemma nu också ska göra läxan men jag fattar ingenting av den just men ska inte tråka ut er mer så vi hörs säkert senare! (gammal bild)
image description

Blää!

Har nationellaprov om ungefär 40min. Det e i matte och jag e inte precis bäst på matte men hoppas att det går okej! Just nu sitter jag inne i badrummet (det e ju så varmt golv där) och håller på med ipoden, har jätte tråkigt! Malin och hennes bonus pappa kmr o hämtar mig om typ 10-15 min. Trååk! -.-

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3212305/images/2012/pic_194715094.jpg" class="image">

Nationella Prov nu då!

Kuligt!

HAHA

Dagens outfit

Linne: hollister
Jeans: hollister
Kofta: HM

image description

 

Stina in the houseeee

Heej jag är Malin Tea och Marias kompis<3 vi sitter och äter lunch inte så gott så vi tog fil.. :) Tea blev inte nöjd med det jag har skrivit så jag måste skriva mer -.-' Tack Tea nu tänker jag hå så chaa då<33

FML det snöar!

Att göra lista:


  • Städa rummet
  • Duscha
  • Läxor
  • Platta håret

Äta

lite...

Haha!


Tränat!

Jag och Tea gick inte på tennisen, för ingen av oss kunde. Men då tänkte vi att vi kunde jogga istället, så nu har vi joggat i en halvtimme, hahah kort tid vi vet men jag skulle faktiskt hem och äta! Men det var ganska skönt att jogga och tror jag ska börja jogga såhär före middagen varje dag. Tänk vad bra kondition man skulle kunna få då, för just nu suger min! Bjuder på lite bilder från joggning turen:

image description

 

nu e jag hemma!


Har precis kommit hem och funderar på att gå ut och springa med Maria fast jag måste hinna lite matte oxå. Jaja... får försöka klämma in lite bloggning oxå. Idag har jag i alla fall varit i nått naturreservat och ätit på nån restaurang i Norrköping. ♥
image description

Heja AIK!

Tittar på hockey matchen! HEJA AIK!

 

image description

-

Idag hade jag tänkt fixa naglarna, lyssna på musik, blogga, ta ansiktsmask , duscha, jogga och spela tennis.
Låter väl som en ganska lugn och härlig dag? Den här helgen har nog vart den slappaste på länge! Jag har sovit länge och inte träffat en ända kompis. Haha låter tråkigt men alla behöver nog en sån här lugn helg någon gång ibland! Nästa helg ska jag se till att hitta på massa skoj! 👍 bilden här nedanför förklarar min helg, ganska perfekt...

image description

 

Kärlek <3

Seriöst, älskar Ed Sheeran min absoluta favorit! Han skriver så bra texter och har en underbar röst! Här har vi en kille som faktiskt har talang och inte bara utseendet.  Kärlek till Ed ♥
// MARIA

Kvällens outfit!<3

Linne: HM
Blus: hollister
Byxor: hollister

Just nu!

@Söderköping

Hemma outfit

Idag körde jag på en mjukisoutfit eftersom jag bara vart hemma idag. Jag känner mig riktigt seg & gick upp halvtre idag.. jag antar att jag bara laddar för en till skolvecka. Sry för det här tråkiga inlägget men har ingen blogglust

GRATTIS!

Grattis mormor på 80 årsdagen! Jag älskar dej! Skriver inget långt om det för hon läser ändå inte min blogg haha! Men kl 18.00 så ska vi alla i släkten ut och ja en drink sen typ kl 19.00 ska vi till en resturange! Men asså det kommer inte blogga så mkt i helgen eftersom jag vill vara me mina kusiner så yees! Men ni får nöja er me att Tea och Maria bloggar! Just nu tittar jag på tv och myser typ! Men jag lägger upp en bild på kvällens outfit sen!
Ha så bra så länge!
PUUSS!<33

Godmorgon!

Ska duscha nu, äta frukost, packa och sen åker vi! ;)

Myys!

Sitter och myser med familjen... Har lite tråkigt men det e mysigt! Aja imorgon så åker jag bort till Söderköping så får försöka blogga lite på mammas mobil.



Ursäkta för alla oseriösa inlägg! :)

Gandul

Rubriken är på spanska, cool jag är! Nu pratar jag i telefon med Tea, tror hon ska komma över efter jag har ätit middag. Efter skolan så skulle jag vart med killarna i gamla klassen och tea&malin men jag kände mig så ful idag och jättetrött så jag gick hem och slöade i soffan istället, kul chey. Men antar att alla har sina dagar och MalinL förlåt för att jag inte har svarat men min mobil var slut :( ni får en bild på min och Alvas supergoa pizza:

Norrköping!

Tjatja sötisar!
Idag har jag varit i skolan och lektionerna var bajs tråkigt men rasterna var kul! Camilla! Bara Stina Tyra Tea Maria och Feffe som fattar haha!
Men efter skolan gick jag och Tea hem till mig och typ snacka och lite så och sen vid typ 14.40 gick vi till Simon och där var Oskar, Simon (känner inte han), Simon Haaker, John, Philip och Fredrik!
Det var kul att träffa min älskade killar! Men asså vi måste ses igen och då ska vi prata me alla! Haha!
Nu sitter jag i bilen på väg mot Norrköping min moster ska ha middag och sen på lördag fyller min mormor 80 år så då ska vi äta på en resturange och aa! Men ska vara lite social nu och prata me min saknade kusin Marcus!
PUUSS!
Bjuder på några bilder från idag!
<333

ω I LOVE BOOBIES ω

image description

<3

gustaf browall <3//gustaf

Vardag

Hej! Idag gick jag hem direkt efter skolan.. Eller jag stannade och pratade med några i typ 20 minuter...
Men nu ser jag på How i met your mother men vi hörs senare! Bjuder på tre bilder från dagen, Hahah söta..?  👍 //MARIA

 

Godmorgon!

Suger på att blogga har ingen ting att skriva om, haha har skrivit om detta inlägg massa gånger! Måste få lite inspiration och idéer om vad jag/vi kan blogga om. Kanske lite mer musik och mode? Eller vill ni bara veta vad vi gjort under dagen, vilket jag tycker känns ganska tråkigt. Det e upp till er! Nee... men skulle gärna vilja veta vad ni tycker! :)

Tråkinlägg

Jag suger på att blogga och bloggar om så tråkiga saker & har inte så mycket blogglust men det blir så när man har en jätteful design! Imorgon är det iaf torsdag, jag slutar fyra så det är ju kul. Efter det ska jag åka till TäbyC & ta nytt pass så jag får mitt bankkort någon gång. Ska verkligen passa på att köpa nya kläder också för just nu känner jag att jag har världens klädbrist! Även fast mina garderober är full proppade så använder jag bara 10 plagg känns det som och det funkar ju inte så jag måste hitta flera kläder som jag gillar känner jag! //Maria

Blogg trok

Asså har inget att blogga om det är därför ja aldrig bloggar! Men snälla säg va ja ska blogga om!
KRAM

Duschen next

Det kommer gå skit dåligt det men...

Imorgon så ska jag och Stina va med i en matte tävling, detta kommer hå jätte dåligt eftersom att det handlar om problem lösning, men tänk om jag eller Stina vinner och förresten tävlingen går till så här tror jag:

Först så ska vi tävla mot sexor i vår egen skola, haha alla i extra matten kmr utklassa mig. Aja, sen så ska den som vinner möta folk från hela Sverige men jag tror att man kanske möter folk från länet först eller nått sånt. Hoppas det inte går för dåligt i alla fall! :)

Ni kanske ska göra samma sak i er skola lycka till i så fall! <3

Trött tjej!

Funderar på att gå ut och springa men vet inte riktigt skulle gärna göra det med en till person. Men får se e liksom ganska trött...

Nirr att försova sig..

På sovmorgonen och jag har utvecklingssamtal idag också. -.- men är påväg till skolan nu och ser för jävlig ut, menmen.

You are my one and only

URSÄKTA MIN ENGELSKA I DETTA INLÄGG JAG KAN JU INTE DIREKT KALLA MIG BRA PÅ DET, SÄGER ÄVEN URSÄKTA FÖR MITT "KÄRLEKS-SNACK"...

Önskar att jag kunde skriva om nån kille nu och lägga upp en perfekt bild på oss, men icke! Haha ni behöver ju egentligen inte veta det här men tror ändå att de flesta vill samma sak som jag och jag är INTE kär i någon bara för att jag skriver detta men skulle däremot vilja va det. Nää jag lever livet som singel.... Känner att jag skrivit lite för mkt om detta nu men aja det väl lite trevligt med kärleks-snack. His my life, or my dreams... Haha i wish. Hur e det med er bloggläsare skulle ju va kul att få veta hur de med er kärlek.

Dagen

Hejsan sötnosar!❤
Tänker berätta va ja gjort idag! Först adr ja idrott allmän och vi åkte skridskor! Asså det var sjukt bajs tråkigt och när vi körde hockey match så tog Filip e bollen hela tiden så det var inte kul! Haha!
Vi hade håltimme idag så vi hade typ 1 och en halv timma rast så det var nice! Då gick ja Tea maria Emilie Ludde och Filip s hem till filip och spela FIFA! Haha dem utmana oss så det var därför! Men det var as kul vi tjejer gjort ett mål och dem 4 tror ja och för varje mål man gjorde skulle man få bestämma nåt som dem andra skulle göra! Och Ludde och filip gjorde nått skit äckligt så när vi åt så spydde ja och Maria haha! Fast ja gjorde bara lite! OMG va äckligt det var!
Efter skolan var ja me Feffe Maria och Tea vi gick till ellagård och köpte glass! GOTT! Aa det var typ min dag! Den har varit skit kul iallafall! Men Malin Andersson om du ser det här ring mig då!
PUUSS!<3333

Godnatt!

Skridskor imorgon, usch! Börjar skolan extra tidigt oxå! Haha men det går säker bra...

Morgondagens planer!

Tjobrä! Imorgon ska idrottsprofilen åka skridskor kvart i åtta typ, FML. Sen blir det FIFA TUNERING på hål timmen med Filip S, Ludvig, Emilia, Malin&Tea! Vi tjejer kommer ta dem! Efter skolan ska jag vara med några andra och om det blir fint väder så ska vi ta massa bilder & köpa glass på ellaträdgård. Morgon dagen ser ut att kunna bli lika toppen som idag!!

 

 

Home!

Fml skrev värsta långa inlägget och då försvinner det såklart!

Täbban!

image description

Snygg bild!
Halloj! Idag har jag typ pluggat inför matteprovet imorgon jätte mkt, så ni måste förstå att jag inte kunnat blogga så mkt tar igen det under veckan. Men såklart har jag klämt in lite annat oxå. Så jag var i täbban med Malin L och Emma M sen mötte vi Rosanna, Louise och Linnéa. Vi såg Ulrik Munter, Molly Sanden och Dead by april. En av de i dead by april gjorde "give me five" med mig och en annan medlem gjorde det med Malin och höll faktiskt i hennes hand. Ska fotsätta lite till med matten, fattar liksom inget. Sitter i alla fall och lyssnar på musik. Döööör av matte! XOXO
image description

Fuck

Asså ja ska ju till Lollo ikväll! Och så åkte ha dit asså e där nu me hon och Tyra missa bussen så ja sitter utanför hennes hus helt ensam! Och folk som
går förbi tittar på mig som om ja vore ja vet inte! Asså shit va pinsamt det här är asså! Om nån vill prata så ring mig!!!<33
PUSS

Dagens outfit!<3

Sometimes i just wanna runaway


//Maria

Tjej mys!

Tjatja! Maria skrev ju vad som hände igår! Men idag ska ja till Lollo me Maria vi ska se på melodifestivalen och äta och så det ska bli mysig! vi kanske ska sova över oxå vet inte får se!
Men ja vakna typ för en timme sen och ja har bara legat och degat i sängen men nu e ja uppe! Men ska ringa Tyra nu så hejdå!💗💗
KRAM
Ja driver på bilden för er som inte fattar!

Den nya IPad:en

Snart kommer det komma en ny IPad.. igen. Men det här är faktiskt inget rykte utan det står på apples egna startsida. Förut så var det någonting som de vuxna sa "*suck* det kommer nya grejer hela tiden, man blir så trött så!" Men nu håller jag nästan med dem! Kan apple istället typ hoppa över IPad 2 och direkt gå på den här nya IPaden, haha nejmen om ett år finns säkert IPhone 11s & IPad 10.
image description

Jacka!


Vill shoppa vår jacka men hittar typ ingn här ovanför är en med den kostar liksom flera tusen så jag kmr ALDRIG få den! :(
image description

Skitjobbigt

Förlåt att jag & Malin inte har bloggat men det har hänt så sjukt mycket idag! Först så drev jag och några andra så vi gick ut med shorts och så åkte en buss förbi så skrev en tjej på min logg att jag skulle sätta på mig byxor & lite andra saker och det blev en ganska stor grej av det så jag blev rätt arg att folk ens kan vara så respektlösa! Så jag bad den här tjejen ringa mig och vi pratade i typ 20 minuter, allt är inte riktigt löst men ah löste lite grejer iaf. Sen så åkte jag, Louise, Felicia, Malin och Emilia till Täby & åt middag där sen åkte vi hem till mig och vi började prata om allting! Berättade hur vi kände och allt så det blev lite tårar där. Vi tjejer behöver ta en dag att reda ut allting verkligen! Men är väldigt trött just nu, tung fredag haha. Men ska nog sova nu så sovgott! (bilden har inte med inlägget att göra)

Ska till pappa nu så kmr inte blogga så mkt i helgen :(




Men kmr nog göra några tisinställda, vi får se!<3
image description
image description

2 cool 4 school!

Tjena!

Sitter o kollar på tv. Ska strax gå upp och duscha. E jätte trött! Vill sova. Jaja... Det e ju i alla fall fredag imorgon! Så jag går sova nu i helgen ska försöka hinna va barnvakt oxå! Förresten jag får 150 kr per gång inte u timmen, råkade säga fel... Aja ursäkta för uppdateringen oxå! Men det blir nog inte så bra uppdatering från mig i helgen heller. :(

KOMMER INTE PÅ NÅN

ASSO jag har alltid otur! HATE IT! Känner att detta är nödvändig information! MEN SKA I ALLA FALL TJÄNA PENGAR TILL NÄR JAG SKA ÅKA TILL LONDON IMORGON, om det nu går bra. ♥ :* Love ya blogg läsare! Att ni orkar stå ut med mig!

Syslöjd!

Asså slutar 16.00 idag skoj. Nej verkligen inte men har inget att göra för är redan klara men här får ni en bild på min fula vete kudde!<3
Kram!

Godnaaatt

Ska sova nu, är grymt trött! Uppdateringen från mig har inte vart den bästa men imorgon blir det bättre! Gillar min hellokitty sovtröja på bilden..

Går och läggger mig nu så detta blir sista inlägget för idag!





Bild från när vi gick på streetdance!
image description

pancakes


Har mumsat i mig massa pannkakor! Med... massa socker! Detta har varit lite av en socker dag för mig eftersom att jag har ätit en klubba ett litet sån där godispaket med tunna remmar och en kex choklad och nu pannkakor! Aja det är gott i alla fall och detta gör att jag måste komma igång med träning mer kanske börja med typ 100 situps (stavning) per dag eller nått och så fortsätter jag springa såklart känner att jag tappa "gnistan" nu. Intressant! Aja bloggar mer sen!♥
image description

Dagens outfit!

image description
Fast jeansen är blåa, de ser ju svarta ut.

Båda plaggen är från Hollister
image description

HELLO!


Sitter och har tråkigt! Vet att jag inte bloggat så mycket idag så får göra det nu ikväll!♥Blev kort inlägg aja!
image description

Hej Emilia

Lunch

****** <3

Ja älskar en kille och han betyder verkligen allt för mig! Och jag säger inte att ja älskar nån om ja inte gör det men ja älskar verkligen han, och du vet vem du är! Jag kan vakna och känna mig på värdens dåligaste humör men när ja tittar på mobilen och ser ett långt godmorgon sms från dig lyser ja upp och blir på värdens bästa humör!
Du gör verkligen mina dagar!
Har känt dej i ett tag nu och känner att ja verkligen är kär i dig! Älskar dej ******
!;)<333
Jag kan sitta och gråta i timmar för ja saknar dig såå mkt! Du gör mig hel!
Du och ja träffas nästan aldrig vilken jag tycker är jätte tråkigt för du är verkligen allt för mig! Och för er som undrar hur kan han vara det om du typ aldrig träffar han? Jo för som ja sa har jag känt han länge och vet hur han är och när vi träffas blir ja helt varm och lycklig och vill bara krama om dig!
Dessutom är du jätte snygg oxå! ;)
Jag skulle kunna skriva/berätta hur mkt ja tycker om dig tills jag dör!
Du är värdens bästa och underbaraste person! ;)<33
LOVE U ÄLSKLING!💋❤💗


Yey

Statistiken går uppåt! Nu kanske det blir satsning på bloggen..?

Hahaha

ser ut som om jag inte ens nöjer mig med min ben & jerry utan måste ha Teas också. Värsta blicken, tur att man bjuder på sig själv! // Maria

Orkar inte

berätta vad jag har gjort idag men kan säga att dagen har vart toppen och jag var i Täby med några efter skolan. Kul inlägg & är inte seriös på bilden under

House

Vet att det är lite konstigt kanske men har faktiskt aldrig kollat på house och måste säga att det e lite konstigt program, haha! Han opererar ju sig själv! Jätte äckligt! Aja ska ju inte börja gå in på några detaljer.

//Tea

Orkar inte blogga, så förlåt!

Asso jag e såå trött hela tiden så orkar inte blogga ska försöka komma igång lite elr vad man ska säga med bloggandet! För egentligen så har jag väl ganska mycket tid men sitter typ och halv sover när jag kommer hem. Vet ni bryr er men kände att jag behövde berätta! Ska försöka göra ett till inlägg idag men vi får se!

:))

Hejsan!
Idag har det varit en riktigt flum dag för mig haha! Det börja på idrott allmänen för då fråga ja om ja fick prata i mikrofonen haha jag lät som en bebis och så börja jag och alla as garva haha!
Sen på matten så hände en skit kul sak som ja inte kan säga men Malin Andersson vet HAHA! Och sen har det hänt massor mer men pallar inte skriva allt men har bara varit riktig skrattig idag haha! Förresten har klippt och slingat håret idag, blev jätte nöjd me slingorna men inte alls me längden men det blir ja aldrig haha! men ni får se hur det blev lite senare i veckan!
Just nu tittar ja på top model Sverige och ska svara på lite sms nu så hejdå! Ha en bra dag!;)❤❤❤❤
KRAM!

Hello

Sorry att ja inte har bloggat har ingen anledning men har bara inte haft lust! Men asså idag har ja ju varit i skolan det var kul att träffa alla igen! Har saknat alla så sjukt mkt! Men efter skolan var ja me Maria och Tea! Det var mysigt, testade en massa sommar outfit! <3
Imorgon efter skolan ska ja till täbban me Lollo Tea och maria först ska ja klippa och slinga håret sen ska vi väl titta runt lite! Skojit!
Kram!<33

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3212305/images/2012/pic_192614765.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3212305/images/2012/pic_192614765.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3212305/images/2012/pic_192614771.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3212305/images/2012/pic_192614771.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3212305/images/2012/pic_192614963.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3212305/images/2012/pic_192614963.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3212305/images/2012/pic_192615159.jpg" class="image">

Ray-Ban

Tänk er ett par blåa låga converse med ett par mörka snygga hollister jeans, snygg tröja och en svart skinnjacka med håret i en högtofs. Vad skulle inte passa bättre då än ett par heta Rayban pillot brillor! Så himla sugen på att köpa det såhär till våren/sommarn så imorgon så åker jag in till Täby och provar några men ska inte köpa än.
image description

Ben & Jerry's

Ska åka till Ica för att köpa en B&J vi har liksom rabatt på dem har varit så sugen jätte länge. Haha köper liksom aldrig B&J och såklart vi inte åker dit bara för det jag passade liksom på när mamma sa att hon skulle åka och handla. Aja ska nog åka nu! :)

 

Mys

Efter helvetet, eller jag menar skolan så var jag med Tea & Malin. Vi pratade mest och slappade. Nu ska jag äta och försöka klura ut lite grejer jag kan blogga om! //MARIA

Godnatt

Ska sova nu men har tyvärr inte kunnat blogga eftersom att jag gjort ett hemprov i biologi som va jätte jobbigt. Aja imorgon så ska vi nog göra den nya headern eftersom att vi lovat det i några månader nu!

Vet ingen bryr sig...

Sitter och diggar lite musik mad Maria! Coola vi e! Ursäkta för dålig uppdatering från mig!

Ny tröja

Fick en tröja från Gant av mamma, den var lite för stor men funkar i varje fall :)

Haha!

Sitter o kollar på melodifestivalen och sjunger nästan med till alla låtar i huvudet även fast de är jätte dåliga!Kännde att ni behövde vata det, aja bloggar nog inget mer idag så säger god natt med de här inlägget!

 

Home!

Hejsan! Kom hem för flera timmar sen och har precis ätit sushi med kusinerna! Vi pratade bara om en sak.. eller en kille rättare sagt som jag nog kommer skriva ett inlägg om snart. Imorgon ska jag nog träffa Malin & Tea och kanske nån till.. men tror inte Tea vet om det än haha. Men uppdaterar mer senare! Saknar er så sjukt mkt bäästavänner!

Vi är med...


Och tävlar om dagens blogg på juliaofsweden.blogg.se En jätte bra blogg som alla vi tre läser.♥

Hej, jag heter Tea och jag har tråkigt!

Sköt ditt hår!


Jag tänkte ge er 4 sabba tips om ur du ska sköta/fixa ditt hår:

  • Om du har lockigt hår, använd schampot så att du har kvar lite fett i håret (så att det inte riktigt e rent) för att du ska få ett hår som ser mindre slitet ut.
  • Använd inte hår tofsar som har en liten metall grej eftersom att det skadar håret.
  • Till er som plattar håret, ha en liten kam framför plattången för att få ett snabbare resultat.
  • Klipp dig var 6-7 vecka ( bara lite toppning) för att slippa klippa bort mycket senare
  • När du tvättat håret använder du såklart en handduk för att krama ur och torka håret, men du ska inte gnugga för att då sliter du bort ytskiktet på håret och du får matt och risigt hår detta gör det även svårare att få långt hår eftersom att det blir så slitet. (Vet ej om det sista e sant, så bli inte arg eller nått om det skulle visa sig att det inte stämmer!)♥
image description

Tjockis.

Stannar hemma

Blev inget Söderköping eftersom att mamma blev sjuk, så får stanna hemma och ha det tråkigt det e ju typ ingen hemma!

Godnatt!<3

Imorgon åker jag till söderköping där mamma ska träffa sin kompis och då följer såklart hela familjen med, nej men det blir säkert kul! Bloggningen blir nog inte den bästa under helgen så får ta igen det under nästa vecka!//Tea

Myyys!

Stolt!

Jag gick faktiskt ut och sprang. Av de som känner mig känns det inte som om nån skulle tro att jag gjorde det. Men jag klarade det faktiskt. Fast vi ska inte prata om hur långt tid jag sprang... Aja jag ska i alla fall fortsätta tills att jag blir riktigt nöjd med min kropp och min kondition. Hoppas ni oxå om ni inte redan gjort det tar steget och börjar för det va faktiskt kul!

Sista skiddagen!

Det har vart så jäkla skönt med sportlov! Idag var sista skiddagen, den var bra förutom att det var skit isigt och att Felicia spillde ut varm choklad på mig. Men jag älskar ju henne ändå, haha! Snart ska jag på en restaurang igen fast den här har också en show. Ska bli lite sådär halv kul men skulle hellre stannat hemma idag. Men ska fixa mig nu, PUSS

Träna!


Tänkte börja träna lite så jag ska nog ut och springa lite men såg en jätte bra grej på tv när man ska ut och springa och inte har så bra kondis, så jag skriver det här:

Börja med att springa i typ 2 min och sedan går du (fort) i 2 min och så håller du på så hela veckan och nästa vecka så springer du i 3 min och går i 2 min osv.
Sen kan du säker ändra lite om du t.ex ska springa i typ  12 min så kanske du vill gå i typ 5 min i stället för ynka 2 min men det e ju upp till var och än, vi får se om jag ens kommer ut nu känner att jag tappat suget lite men nån gång måste man ju börja!♥

Och förresten så har jag hört att om man har lite roligare träningskläder som man känner sig snygg i så blir det roligare att träna, värt att testa tycker jag!♥

Ps. Ha lite bra peppande musik i mobilen så blir träningen extra rolig och du kanske börjar tänka på annat!
image description

Stan!

Har precis kommit hem från stan. Köpte inte så mycket eftersom att jag ska till London snart och har faktiskt inte så mycket pengar heller. Men man kan ju göra annat än att shoppa i stan för vet ni vad jag klippte mig, och det behövdes också. Jag tycker själv att det blev väldigt kort eftersom att hon klippte lite mer än vad hon skulle. Och som oftast när jag är hos frisören så plattade de håret. Så jag har inte sett hur det ser ut i lockigt än! Det blir säker jätte kort då!! Jaja, vet ni vad.... jag klippte mig inte bara jag fick även en liten make up kurs eller vad man ska säga somtidigt som hon sminka mig, och fick valfria produkter för lika mycket som det kostade med "kursen". Så jag fick med mig en ny fondation  från Lóreál Paris som heter True Mach och en ny mascara från samma märke och den heter typ Volume Million Lashes. Och även ett par sol brillor (pilot glasögon). Bloggar mer sen!

Mobba inte mig, bjuder!


image description

Stan!

Hejsan sötnosar!<3
Idag ska ja bara vara hemma men sen kl 17.30 ungefär ska ja och mamma in till stan och titta lite en kortis sen ska vi på en jätte mysig restaurang! Sen ska vi sova på ett hotell.Och sen på lördag ska vi gå i stan och titta runt och shoppa! Det ska bli mysigt att vara med mamma ensam! Det var ett tag sen känner ja haha!
Kram<3
Va ska ni göra?
Kram!<3

Godmorgon!

Ska duscha nu och göra lite frukost och sen åker vi. Bloggar mer sen!

Godnatt! <3

Ska sova nu, måste liksom gå upp tidigt imorgon, ska till stan med mamma. Vi ska typ shoppa lite fast det blir nog inte så mkt eftersom att vi snart åker till London!
Haha vilka snyggingar vi e!

Dagens outfit💗

Haha vet mitt rum VAR jätte stökigt men har fakstigt städat!💗

Siri, jag hatar dig

Hon är sjukt otrevlig mot mig och det klart jag bli otrevlig tillbaka! Jag blir fan lack, ska ta bort henne. Hon suger. ^^

hola

Kom precis hem till internet så nu ska jag blogga igen eftersom att jag inte skrivit nått på hela veckan. Jag har bland annat shoppat ett riktigt bra fynd på Gina tricot som ni kan få bild på sen. Hoppas ni har haft ett bra sportlov än så länge och fortsätter ha det!

Åkt med Alva (y)

Hej! Har just ätit lite lunch på en restaurang och ska snart åka skidor igen! Alva har kommit hit så Alva och jag åkte tillsammans i nån timme men tror vi ska åka nu också! Jättekul! Ignorera mitt fula face, tack!

Godmorgon sötnosar!

Hejsan! Hur mår ni?
Själv mår ja skit bra och känner mig på typ värdens bästa humör! Det dåliga e att ingen e ju typ hemma så ja får väl ha kul me mig själv haha men nej men ja
får väl ta och sätta på en film elr nått!
E nån hemma så kan ni smsa mig!
Tråkigt inlägg men aja!
PUUSS<3
Jätte ful vet men orkar inte bry mig

.

RSS 2.0